Expressz Ruhaszerviz ®

Ruhajavítás 1 - 3 nap alatt, minőség garanciával

Mosás - Vegytisztítás, Bőr-, Irha és Szőrme javítás, tisztítás, festés 7 nap alatt
Főoldal

Varrodánk:

XI. Savoya Park
XI. Újbuda Center
Budaörs, Szabadság út 24. Jelmeztár

Alkalmi Ruhaszalon:

XXII. Sóhaj utca 10.

Átvevőhelyeink:

IX. Lurdy Ház földszint
IX. Vámház krt. 1-3.
XI. Torbágy utca 15.
XI. Tétényi út 63.
XXII. Mária Terézia u. 16.

B2B üzemünk:

XXII. Sóhaj utca 10.

gomb

Állások
Szolgáltatási hálózat bővítése

gomb

Partnereink:

Női méretes szabó:
dressmaker.hu

Adatvédelmi irányelv és nyiltkozat

Az Expressz Ruhaszerviz az elsősorban ruhajavítással foglakozó szolgáltató hálózatunk márkaneve. Kiegészítő szolgáltatásaink az Általános Szerződési Feltételeinkben kerülnek felsorolásra és részletes leírásra.

Az Expressz Ruhaszerviz hálózat munkájában több önálló vállakozás vesz részt. Az Expressz Ruhaszerviz márka tulajdonosa és üzemeltetője a BudafokPC Kft. Az Expressz Ruhaszerviz hálózat varrodákból és átvevőhelyekből, mint rendelés átadás-átvételi pontokból áll.

Az Expressz Ruhaszerviz hálózat egy felhőalapú informatikai rendszert használ, mely lehetővé teszi mind a Megrendelők, mind a hálózat munkájában részt vevők számára valós idejű információk elérését.

Szolgáltató, adatrögzítő és adatkezelő megnevezése és elérhetősége:

Szolgáltató, adatrögzítő: BudafokPC Kft. székhely: 1222 Budapest, Sóhaj utca 10. Telefon: 20-315-5681, e-mail: info@budafokpc.hu

Adatkezelők: Expressz Ruhaszerviz Kft.: székhely: 1222 Budapest, Sóhaj utca 10. Telefon: 20-315-5681, e-mail: info@expresszruhaszerviz.hu. BlazeArts Kft. székhely: 1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 39. levelezési cím: 6090 Kunszentmiklós, Szent Erzsébet tér 11. e-mail: dpo@forpsi.hu

A megrendelőink adatainak kezelése:

A szolgáltatásaink megrendelésekor a Megrendelőinktől kizárólag a nevüket és a telefonszámukat kérjük el és tároljuk kódolt, titkosított digitális formában. Ezen adatokra azért van szükségük, hogy a szolgáltatásaink teljesítése során (például ruhajavítás) feltárt, esetlegesen előre nem látható problémákat időveszteség nélkül tudjuk kezelni, egyeztetni Megrendelőink gyors és hatékony kiszolgálása éredkében. Esetleges adatlopás esetén a tárolt adatok nem helyreállíthatók.

A megadott telefonszámon egyéb esetekben csak akkor vesszük fel a kapcsolatot Megrendelőinkkel, ha előre nem látható okból felmerül a késedelmes teljesítés lehetősége. Így például, de nem kizárólag: Szállítási vis major, kormányzati, vagy hatósági intézkedések miatti nyitva tartás korlátozása, helyettesítéssel nem orvosolható váratlan betegség, stb.

Expressz Ruhaszerviz mobil alkalmazás:

Az Expressz Ruhaszerviz mobil alkalmazás célja a Megrendelőink azonnali tájékoztatása a megrendeléssel kapcsolatos állapot változásokról.

Az Expressz Ruhaszerviz mobil alkalmazás letölthető androidos mobiltelefonok esetében a Play áruházból, Apple készülékek esetében az Apple Store-ból.

A mobilalkalmazás a szolgáltatás megrendelésekor kapott Átvételi elismervényen található QR kóddal aktiválható, illetve regisztrálható az Expressz Ruhaszerviz informatikai rendszerében.

A regisztráció során az Ön mobil készüléke és a megrendeléskor megadott telefonszám összekapcsolódik. Ezt követően bármely, az Ön rendelésével kapcsolatos állapotváltozáskor az Expressz Ruhaszerviz egy, az állapotváltozással kapcsolatos úgynevezett push üzenetet küld az Ön mobileszközére.

Mivel sem az üzenetek, sem a tárolt adatok adatvédelmi szempontból érzékeny adatot nem tartalmaznak, a mobilkészülék elvesztése, vagy eladása esetén sem történhet visszaélés az Ön adataival. A készük eladását megelőzően javasoljuk az Expressz Ruhaszerviz mobilalkalmazás törlését.

Sütiket, (cookies) nem tárolunk a regisztrált mobileszközökön.